Můj otazníček číslo Pět

16. července 2010 v 16:29 | Edwardův brácha |  Mé otazníčky

Zdravím. Jsem tu já a můj další Otazníček!

Dnes budu velice stručný, jelikož trpím časovou podváhou. Inu, chystání svatby je chystání svatby. Otazníček: Jak by se dle Vašeho názoru měl zachovat člověk, který si chce zřídit malý podnik, například bistro?
Můžete býti struční, můžete být rozsáhlí. Můžete napsat na toto téma esej, můžete napsat charakteristiku. Můžete si čaj osladit cukrem, můžete si čaj osladit jahodovým protlakem. Dávám Vám svobodu rozhodnutí. Jelikož to bývá poslední věc, která leckoho drží při úctě k vlasti!
Edwardův brácha
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 S1M0NE S1M0NE | Web | 16. července 2010 v 17:12 | Reagovat

Rád/a fotografuješ? Zúčastni se fotografické soutěže o ceny na www.fangtasia.cz ;-)

2 Infantility* Infantility* | Web | 17. července 2010 v 15:50 | Reagovat

Jak si založit bistro? To je jednoduché, Edův bratře. Sežeň Ťamana a je to.

3 Lenny Lenny | 17. července 2010 v 23:31 | Reagovat

[2]: To je velice dobrá rada, ovšem pozor, slyšela jsem, že v čínských jídlech je příliš mnoho glutamátu sodného a tuků. Lepší bude sehnat si Ukrajince. Jednou jsem viděla fastfood s názvem "Česká kuchyně" a obsluhovali ho Ukrajinci, což je jistě velmi dobré, takže doporučuji.

4 Lenny Lenny | Web | 17. července 2010 v 23:32 | Reagovat

[3]: Pardon. Zapomněla jsem přiložit odkaz na svůj blog.. ^^

5 Opti-Mystique Opti-Mystique | Web | 18. července 2010 v 20:41 | Reagovat

čaj s jahodovým protlakem? Hmm, zajímavá příchuť... ale jahodový čaj s jahodovým protlakem.. to už by asi těch jahod bylo příliš, takže ani do nového bistra by se to nehodilo....

A rada pro člověka? No pokud ej to bistro s jídlem, tak by se asi měl naučit vařit, nebo sehnat někoho, kdo vařit umí.... protože nechutné jídlo by si nikdo nekupoval... :)

6 Hráblík=) Hráblík=) | Web | 19. července 2010 v 19:40 | Reagovat

Ahoj Edwardův brácho :) To jsem já z blogu Perfect, docela se mi stýskalo po tvém blogu a znenadání jsem na něj narazila a chtěla jsem se kouknout jak se máš :)
Já bych si asi nezaložila bistro ale knihovnu, nebo knihkupectví :) a nebo kavárnu, kam si lidi mohli jít sednou a přečíst si něco, byli by tam útulné boxy a usměvavý číšnící :D :)

7 taylorjabob/Tayulka taylorjabob/Tayulka | Web | 20. července 2010 v 8:43 | Reagovat

Ahoj nemohla bys tvůj starý blog lautner.blog.cz přenechat mě a kámošce ?! dík za odpověď :) :-P

8 Kája Kája | Web | 20. července 2010 v 13:17 | Reagovat

Já si osobně čaj sladím nejradši rajčatovým protlakem. je to velice dobré, zkuste to někdy. Kdybych si já měla založit bistro, tak bych jistě přihlédla k tomu, že nemám dostatek peněz, ale dejme tomu že má, takže bych si asi vyhlídla nějaké rušné místo. V Brně by to asi bylá Masarykova ulice,nebo Náměstí Svobody protože jediné rušnější místo je Hlavní nádraží a tam je bister plno. Kdybych už měla pronajaté nějaké místo, tsačilo by jenom koupit vybavení a začít vařit :-) Myslím že to je vyčerpávající popis, ne? :) P. S. Upřímě doufám, že se můj  čaj s rajským protlakem objeví na svatebním tablu. Je to převeliká pochoutka :-)

9 Boe Boe | E-mail | Web | 21. července 2010 v 20:25 | Reagovat

Miluji blogy, které píší kluci, muži - jak chcete :) , je to nevšední, jiné, zajímavé, když kluk (resp. muž) píše zrovna prostřednictvím blogu.
Mé bistro by vůbec nevypadalo jako to klasické bistro s plastovým nábytkem a čínskými nudlemi.
Každý příchozí by dostal šálek kávy, koblihu a usadil by se do pohodlného křesla.
Většina zákazníků by si dala míchaná vajíčka s horou kečupu nebo čerstvé pečivo plněné oříškovou čokoládou. Kakao a cukr by byl uložený v obrovských plechových dózách z první republiky. Kdo by přišel dát si oběd, určitě by nepohrdnul výtečnými palačinkami (s tvým jahodovým protlakem) nebo horkou bramboračkou z hrníčku s pořádným krajícem čerstvého chleba. Po jídle by si každý rád pochutnal na dobrém zákusku nebo moučníku. Po celé místnosti by se linula jazzová hudba a každý by se vracel rád a s láskou, nejen za účelem hladu.
:D Blbost, já vím... a momentálně piji čaj..ale hořký :-(

10 silmarilli silmarilli | Web | 22. července 2010 v 6:56 | Reagovat

páni...divím se žeš jsi položil tuhle otázku,ale tak....určit by si měl řádně rozmyslet místo....jde o třo aby tam měl kdo chodit zkrátka na dobrém uzemí a potom určitě musí dst popřemýšket o penězích

11 Vendy Vendy | Web | 5. srpna 2010 v 0:14 | Reagovat

[6]:Krásná idea, taky by se mi líbila. Ale ve všední realitě bezfantazijího světa by tato knihovna zanikla do měsíce... V tomto krutém reálném světě se totiž musí platit nájmy a tak bistro je určitě užitečnější, protože jíst se musí...
K Brnu - viděla jsem zajímavé bistro (?nevím jak to označit nejlíp), kde se specializovali jen na polévky. Měli jich docela dost... jsou na Starobrněnské ulici, kdybys tam měl cestu, Edwardův bratře... ;-)  :-)
Možná to chce zhodnotit trh, kterých jídel se dělá nejvíc a které chybí... třeba čínských nudlí je opravdu přenudlováno. Ale chybí mi třeba klasické zmrzlinové poháry, jako mají v Praze v pasáži Alfa - jestli tam jeeště jsou. Spousta druhů, za přijatelné peníze. ;-)  8-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama